MEDEFISKERI


Medefiskeri:
Vi har et stort sortiment i tilbehør til medefiskeri. Vi fører bla. medestænger, medekroge, flod, liner og andet medetilbehør. Vi fører også de velkendte forfodre mærker: Mercel Van den Eynde og Wielco.

Forfoder:

Mercel Van den Eynde
Belgisk kvalitetsprodukt

van.jpg (11893 bytes) 

Turbo Plus:
Her er løsningen til dem, der bare ikke kan få deres forfoder ud, uden den smuldrer på vejen. Turbo Plus binder godt og kan derfor tilsættes masser af agn.

Special:
Vinder foder til småfisk som løje, skalle eller aborre. Denne blanding giver den nødvendige sky, når småfisk skal tiltrækkes.

Lake:
Specialudviklet foder til søer, og stillestående vande. Brugt i større vande som Skanderborg og Silkeborg sø.

Vijver:
Hvis ellers man kan relatere fisk i størrelse til foder, er dette foder egnet til de mellemstore fisk, eller relateret til mindre fisk.

River:
Specieludviklet foder til strømmende vande som floder og åer. River har med sin konsistens og ingredienser en utrolig attraktiv virkning.

Rekord:
Økonomipakning på 2 kg. Dette indhold er med sin ekstraordinære virkning et must at prøve. De fleste bruger denne blanding som grundmix, hvortil de tilsætter andre favoritter.

Kastaar:
Til søer, mindre åer, kanaler eller langsomt strømmende floder. Kastaar har en utrolig indvirkning på brasen og selvfølgelig skaller.

Beet:
Igen en blanding til store fisk som brasen. Har også vist sig at være god til bonusfisk som suder. Beet bør blandes med lidt PV. 1.

Super cup:
Allround foder med sødelig duft og smag. Brug den i stillestående vand, eller let strømmende vande.

Secret:
Det er ingen hemmelighed, at secret har vundet mange medefiskeres hjerte. Denne blanding kan bruges til alle former for fiskeri, tilsættes eksempelvis Coco belge til de små fisk, og lidt kiksemel og PV. 1. til de større fisk.

Catch:
En sød blanding med masser af aminosyrer og proteiner til suder, karusser og karper. Denne blanding kan holde en masse agn og er udviklet til det. op til 25 % må være agn. Jo længere distance, des færre agn skal der i foderet.

Big fish:
Denne blanding kan fugtes mindst 2 timer før brug. Speciel beregnet til store skaller, brasen, suder og karusser. Kast op til 20 tennisbold-store kugler i vandet og vent til fisken kommer. Når de er på pladsen skal der følges med små kugler, som ikke plasker for meget i overfladen. Beregnet til stillestående og langsomt strømmende vande.

Carp:
En proteinrig blanding til enhver form for karpe-, og karussefiskeri, kan også bruges steder hvor der ikke er mange suder, brasen og rimter. En grovkornet blanding specielt lavet til grove fisk. Perfekt til specimenhunteren.

Bream Gold-Pro:
Til ethvert vand som har brasen, vil Gold-Pro være den perfekte grundblanding. Ingredienserne i blandingen har igennem tester vist stor tiltrækning af ædende brasen. Den indeholder allerede den velkendte tilsætning Brasem, hvor man selvfølgelig kan tilsætte ekstra, hvis man ønsker et ekstremt sødt mix.


Koncentrater:

Vanille:
Suveræn koncentrat til store skaller og især brasen i vande, hvor der findes i stort antal. Også effiktivt til suder og karusser.

Brasem:
Koncentrat til store fisk. Karamel lugt. Karamel brunt.

Brasem:
Ny succesduft til brasen. Hvid.

Roach:
Suveræn til skaller, bruges primært til mindre fisk. Anis luft.

Strawberry:
Meget gennemtrængende lugt til store fisk. Pas på med at overdosere. Jordbær lugt.

Stjerneanis:
Kanonlugt til store skaller og brasen. Meget kraftig anis lugt. Pas på med mængden.

Trutti frutti:
God til næsten alle større fisk. Lugter lidt a'la vingummibamser.

Derudover har vi også:

 

Wielco
kvalitetsprodukt

logo.jpg (13710 bytes) 

Rasp, Brun Rasp
Kiksemel
Kagemel
PV1 (collant)
Fennikel
Koriander
Kartoffelflager
Jordnøddemel
Coco Belge
Hamp (malet)
Grillet Hamp
Polenta Majs
Majsmel
Coprah Melasse
Blodmel
Speculatus
Vanille

Hvis produktet har interesse, henvises da til nærmeste forhandler.

v/ Niels Larsen
Egebjerg landevej 26
7200 Grindsted
Tlf:  75 33 94 24

Fax: 75 33 93 81
E-mail: Danbait@get2net.dk